volta

Amb motiu de la segona edició de la Volta a Peu Fundació Valencia CF, que se celebra este diumenge, l’Ajuntament ha organitzat un dispositiu per regular les possibles afeccions al trànsit.

Esta prova, organitzada per la Fundació Esportiva Municipal, es realitzarà des de les 9 fins a les 10.15 hores i pertany al XIV Circuit de Carreres Populars de la Ciutat de València 2018. El control i la regulació del trànsit es farà de 8.45 a 11 hores, tal com informa la Policia Local de València.

Pel que fa a l’itinerari, l’inici de la Volta a Peu és a l’avinguda d’Aragó amb Amadeu de Savoia, des de d’ací va fins a la rotonda de la plaça de Saragossa que s’agafa en contrasentit per continuar cap a l’avinguda del Port, Tomás de Montañana, avinguda de França, pont del Regne, Alcalde Reig i Jacinto Benavente pels carrils més pròxims al jardí del Túria.

Després, la competició continua per la plaça d’Amèrica, pont de l’Exposició, amb un gir a l’esquerra pel passeig de l’Albereda en sentit contrari a la circulació per a després, a l’altura del quiosc de La Pèrgola, tornar per la mateixa Albereda però pels altres carrils. La Volta a Peu continua per Muñoz Seca en contra direcció per agafar el vial del passeig de l’Albereda, Armando Palacio Valdés, Amadeu de Savoia en contra direcció, avinguda de Suècia i finalitza a l’estadi del Mestalla.