calles recorrido 15K Valencia Abierta al Mar

Este diumenge 16 de febrer València acull una nova carrera per la ciutat. La 15K València Oberta al Mar 2020 celebrarà la seua vuitena edició als carrers de la capital del Túria. Es tracta d’un gran fons consolidat en el calendari running de la ciutat que compta amb prop de 10.000 corredors.

La competició arrancarà a les 9 hores al Carrer Enginyer Manuel Soto. Seran 15.000 metres el que els corredors hauran de recórrer per a aconseguir la meta. Aquesta se situarà a l’entorn del Balneari de les Arenes.

Tindran dret a premi en metàl·lic (600, 300 i 150 euros) els tres primers atletes masculins i les tres primeres atletes femenines que finalitzen la carrera i estiguen correctament inscrits. A més, es lliurarà trofeu al primer de cada categoria masculina i femenina.

CARRERS TALLATS

Els carrers del recorregut romandran tancades i no es reobriran fins que finalitze la carrera a les 11.15 hores.

Com pot veure’s en el pla adjunt, la carrera recorrerà l’avinguda del Port. Els participants creuaran l’Albereda fins a Vivers on començarà el retorn per Blasco Ibáñez, avinguda Catalunya i Tarongers. Allí s’enfilarà per Ramón Llull fins a tornar a l’Albereda, Menorca i Serradora. Després de passar el barri del Cabanyal, els competidors eixiran al costat de la platja fins a aconseguir Les Arenes.