El próximo curso escolar 2020-21 ya tiene calendario
Una madre lleva a sus dos hijos al colegio durante el primer día de curso escolar en Valencia. EFE/ Kai Forsterling

La Conselleria d’Educació presentarà als sindicats una proposta de calendari escolar per al curs 2020-2021. L’objectiu és que l’activitat educativa arranque el 7 de setembre i finalitze el 23 de juny. Aquest nou calendari lectiu es dirigiria a l’alumnat d’Infantil, Primària, Secundària, Batxillerat i FP.

D’aquesta manera, continua la determinació presa des de fa uns cursos d’iniciar les classes la segona setmana de setembre. Així el professorat manté la primera setmana per a organitzar les dinàmiques de treball de cara a l’arribada de l’alumnat.

Segons el conseller Vicent Marzà, “el final d’aquest curs escolar requereix donar moltes respostes a la immediatesa. Paral·lelament continuem treballant en el pròxim curs escolar per a donar certeses a la comunitat educativa”.

“Amb el calendari escolar que proposem guanyem uns quants dies lectius per a poder esponjar els aprenentatges el pròxim curs. Aquests aniran acompanyats per un pla específic de reforç adaptat a la realitat del nostre alumnat. D’aquesta manera el curs 20-21 començarà recuperant allò que durant l’últim trimestre d’aquest curs no s’ha dut a terme“, ha afegit.

Durant els pròxims dies, Educació de la Generalitat detallarà qüestions com el pla específic de recuperació i adaptació de les activitats educatives perquè cap alumne es quede arrere en el seu aprenentatge el pròxim curs, així com els instruments d’avaluació de l’actual curs escolar.