Libertad, Igualdad y Fraternidad serán las tres Magas protagonistas del desfile que una vez más recorrerá el centro de la ciudad
Libertad, Igualdad y Fraternidad junto a Joan Ribó en el Ayuntamiento de Valencia

La cavalcada de la Festa de la Infància tornarà a recórrer per cinquè any consecutiu els carrers del centre de València. La cita tindrà lloc el diumenge 12 de gener de 2020 una vegada finalitzen les festes nadalenques, tal com ha anunciat l’Agència EFE.

La Societat Coral el Micalet és la responsable d’organitzar esta processó de caràcter cívic que celebra el solstici d’hivern amb el protagonisme de les tres Magues de Gener: Llibertat, Igualtat i Fraternitat.

Segons la societat organitzadora, esta cavalcada està inspirada en el corpus infantil de 1937, concretament té el seu origen en un acte que va realitzar el Ministeri d’Instrucció Pública amb l’objectiu de dirigir-se a xiquets refugiats i evacuats.

Un any més, la cavalcada arrancarà a les 11.30 hores en el Parterre amb un recorregut que transcorrerà pel carrer de la Pau i Sant Vicent fins a arribar a la plaça de l’Ajuntament on pujaran al balcó consistorial per a la realització d’uns discursos.

De moment es desconeix la identitat de les tres dones que donaran vida a les Magues de Gener encara que des del Micalet ja han assenyalat que anunciaren els noms pròximament.