La participació no ha pogut ser major i els establiments hostalers de Burjassot han acollit de manera molt positiva la nova campanya que l’Ajuntament de la localitat ha posat en marxa hui, dimarts 9 d’abril, per part de la Regidoria de Comerç, dirigida per Rosa Coca, de mans de CEMEF: l’I Concurs al millor esmorzar de Burjassot, que arriba amb el lema “Burjassot entre el pa”.

Aquest saborós concurs portarà a les i els veïns del municipi a conèixer i degustar els millors esmorzars dels bars i cafeteries de Burjassot per tan sols 7,5€, que inclou el bocata, la beguda, el cafè i la despesa, ja siguen cacauets, olives, etc. Es podran degustar els esmorzars del 9 al 28 d’abril, tots dos dies inclosos des de les 09.00 fins a les 11.00 hores.

«Continuem fomentant el nostre comerç local i, en aquesta ocasió, hem apostat per dinamitzar la nostra hostaleria i, quina millor manera de fer-ho que gaudint d’un típic esmorzar, com a tots ens agrada degustar a meitat de demà. Volem que les i els veïns de Burjassot descobrisquen els millors esmorzars de Burjassot i que voten per aquest», tal com ha assenyalat l’alcalde de Burjassot, Rafa García. L’establiment hostaler que més vots aconseguisca, rebrà per part de l’Ajuntament un guardó que acreditarà la seua elecció com a millor esmorzar.

Participar en aquest concurs, té premi. A més de provar els millors esmorzars de Burjassot, les i els participants podran entrar en el sorteig d’una dels tres sopars valorades en 50€ que se sortejaran el 3 de maig. El requisit és fàcil: cal aconseguir una de les cartilles del concurs, que es facilitaran en els establiments participants i tenir, com a mínim, el segell de tres dels mateixos que suposarà haver degustat tres rics esmorzars. L’urna on depositar les cartilles serà a l’Ajuntament i l’últim dia per a depositar les mateixes és el 2 de maig.

Tota la informació sobre els establiments participants i les seues ubicacions, les propostes d’entrepà i els dies en què se serveixen, així com les normes de participació poden consultar-se en aquest PUNXANT ACÍ.