Boonper, els mocasins valencians que captiven a la jet set internacional

Pablo Gómez-Garrí i Victoria Falomir han dissenyat, des de Lanzadera, els clàssics Drivers per a apropar-se a un públic jove i que vestisquen amb més estil.

Pablo Gómez-Garrí i Victoria Falomir han revolucionat, amb Boonper, el món del calçat des de les instal·lacions de Lanzadera en la Marina Real de València. Aquests estudiants d’empresarials han revisat el clàssic mocasín Driver creant dissenys més competitius en el mercat.

Boonper porta des d’abril de 2017 venent els seus dissenys a través del seu web. Uns models de Drivers amb unes característiques especials i que els diferencien de la resta de marques a força de colors originals.

Noms que formen part de la jet set internacional com Aldo Comas, Eugene Niarchos o Julio Santo Domingo posseeixen en el seu sabater models d’aquesta marca que fabrica les seues sabates a Almansa i que unicament es poden comprar de manera online per temes de logística.

Victoria i Pablo han decidit reinventar la sabata clàssica i eliminar la idea que hi ha a Espanya que el mocasín és per a gent major i aconseguir que els joves vestisquen amb més estil.