Bonig
La presidenta del PP de la Comunitat en una entrevista con la Agencia EFE.

Continua la incertesa sobre qui serà el candidat popular per a lluitar en les eleccions de 2019 per l’alcaldia de València. Isabel Bonig, presidenta del Partit Popular de la Comunitat Valenciana (PPCV), s’ha pronunciat hui sobre este tema declarant a l’Agència EFE que des del PP es triarà “a la millor persona per a guanyar la ciutat de València”.

La dirigent popular ha desvetlat a més que el nom definitiu es decidirà i anunciarà en un “breu termini de temps” encara que entre les figures més sonades destaca l’exconseller de Territori i Habitatge i actual portaveu europeu, Esteban González Pons, i l’exconsellera d’Educació, Cultura i Esport i actual portaveu adjunta en Les Corts Valencianes, María José Català.

Respecte als candidats d’altres partits Bonig ha assenyalat que desconeix qui seran assegurant que no sap si Joan Ribó repetirà per Compromís i dubtant entre Sandra Gómez i Manolo Mata pel PSPV. Respecte a Ciutadans, la presidenta del PPCV també té dubtes entre si el triat serà Fernando Giner, actual portaveu del partit, o Toni Cantó, diputat en el Congrés.