bola

Una bola de neu geganta recorre els barris de la ciutat perquè les persones que compren en els comerços de la zona puguen realitzar-se una fotografia dins de la bola amb la presentació del tiquet. Posteriorment les fotografies es pugen a la pàgina web de la Regidoria de Comerç perquè es puguen descarregar.

Carlos Galiana, el regidor de Comerç, explicava que “entre un 30 i 40 % dels ingressos del comerç de la ciutat es produeix en Nadal. Per açò, volem recolzar al xicotet comerç, als mercats municipals i als mercats extraordinaris amb aquesta campanya”.

La bola geganta es troba emplaçada en mercats municipals i en mercats de venda no sedentària, amb l’objectiu de dinamitzar el barri i impulsar el comerç local i de proximitat de la ciutat. “València té una oferta comercial, cultural i turística suficient perquè la gent es quede ací aquest Nadal”, ha dit Galiana.

Mercats de València

El diumenge 31 de desembre estaran oberts els mercats de Benimàmet, Cabanyal, Central, Jesús i Mosén Sorell.

El regidor també ha recordat el mercat especial de Nadal, que per primera vegada està instal·lat en la plaça del Mercat i amb casetes sufragades per l’Ajuntament i que compten amb electricitat. Aquest mercat estarà fins al 6 de gener. El mercat dels Reis del Cabanyal obrirà el 3 i 4 de gener, de 9 a 14 h, i el 5 de gener, de 9 a 5 h de la matinada. Els mercats extraordinaris de Nadal estaran el 3, 17, 24 i 31 de desembre en l’avinguda de Cid, El Grau i Benimàmet.

A més, Galiana ha recordat algunes de les atraccions que fan les associacions de comerciants, com la pista de gel en la plaça de l’Ajuntament o la fira d’artesania Arteval en la plaça de la Reina, i ha destacat la participació de la Regidoria de Comerç en Expojove, que enguany està dedicat a l’alimentació. “Un Nadal molt atractiu perquè la gent gaudisca de València i compre en la ciutat”, ha dit Galiana.