Una bola de neu geganta recorre València per a recolzar al comerç local

Els mercats de València obriran les seues portes la Nit de Cap d'Any.

58
bola

Una bola de neu geganta recorre els barris de la ciutat perquè les persones que compren en els comerços de la zona puguen realitzar-se una fotografia dins de la bola amb la presentació del tiquet. Posteriorment les fotografies es pugen a la pàgina web de la Regidoria de Comerç perquè es puguen descarregar.

Carlos Galiana, el regidor de Comerç, explicava que “entre un 30 i 40 % dels ingressos del comerç de la ciutat es produeix en Nadal. Per açò, volem recolzar al xicotet comerç, als mercats municipals i als mercats extraordinaris amb aquesta campanya”.

La bola geganta es troba emplaçada en mercats municipals i en mercats de venda no sedentària, amb l’objectiu de dinamitzar el barri i impulsar el comerç local i de proximitat de la ciutat. “València té una oferta comercial, cultural i turística suficient perquè la gent es quede ací aquest Nadal”, ha dit Galiana.

Mercats de València

El diumenge 31 de desembre estaran oberts els mercats de Benimàmet, Cabanyal, Central, Jesús i Mosén Sorell.

El regidor també ha recordat el mercat especial de Nadal, que per primera vegada està instal·lat en la plaça del Mercat i amb casetes sufragades per l’Ajuntament i que compten amb electricitat. Aquest mercat estarà fins al 6 de gener. El mercat dels Reis del Cabanyal obrirà el 3 i 4 de gener, de 9 a 14 h, i el 5 de gener, de 9 a 5 h de la matinada. Els mercats extraordinaris de Nadal estaran el 3, 17, 24 i 31 de desembre en l’avinguda de Cid, El Grau i Benimàmet.

A més, Galiana ha recordat algunes de les atraccions que fan les associacions de comerciants, com la pista de gel en la plaça de l’Ajuntament o la fira d’artesania Arteval en la plaça de la Reina, i ha destacat la participació de la Regidoria de Comerç en Expojove, que enguany està dedicat a l’alimentació. “Un Nadal molt atractiu perquè la gent gaudisca de València i compre en la ciutat”, ha dit Galiana.