Bisbal, Pablo López y Sofía Ellar visitarán Valencia con conciertos íntimos y exclusivos

Els macroconcerts i festivals sembla que han passat a la història. El coronavirus ha canviat per complet les regles del joc amb una nova normalitat que va prenent forma. Davant aquesta situació de “renovar-se o morir” el Centre del Carmen de València l’ha tingut clar: renovar-se. Per a això ha apostat per una sèrie de concerts que arrancaran el mes vinent d’agost.

Es tracta de la iniciativa ‘Nits al Carme’, un programa que convida a artistes nacionals i internacionals de renom i de diferents gèneres musicals. L’objectiu és realitzar concerts íntims i segurs en els quals es puga garantir el compliment de la normativa sanitària. Tot això en un entorn únic com és el Claustre Gòtic del Centre del Carmen.

En total seran 11 concerts i tindran lloc entre el 10 i el 24 d’agost a les 21.30h. Per allí passaran cantants com David Bisbal, Pablo López o Sofía Ellar. Tampoc faltaran grans grups com IZALDorian o artistes internacionals de la talla de Ara Malikian.

CALENDARI DE CONCERTS

El cicle arranca amb dues dates seguides amb Izal (10 i 11 d’agost), un dels grups indie nacionals de referència, i Pablo López (12 agost)David Bisbal confirma la seua data a la ciutat per al 13 agost, dins del seu gira d’estiu ‘Íntimo 2020’. Tancarà la primera setmana del cicle el flamenc de Miguel Poveda (16 d’agost).

El violinista espanyol, d’origen libanès i ascendència armènia, amb més de 40 discos gravats i un èxit internacional imparable, Ara Malikian, realitzarà dos concerts acompanyat d’un piano (18 i 19 d’agost).

Li seguirà Dorian (20 agost), una de les bandes més actives dins i fora d’Espanya. La cantant i compositora anglo-espanyola Sofía Ellar també tindrà una doble cita en el cicle (21 i 22 d’agost). Aquesta donarà pas a l’últim concert amb Los Secretos (24 agost).