Bioparc València segueix gaudint dels nous animals que naixen en les seues instal·lacions engrossint la gran família d’este centre zoològic i que gràcies als seus plans de reproducció s’ha convertit en un dels més capdavanters d’Espanya. El oricteropo o porc formiguer, originari del continent africà, és una de les espècies més acaronades del centre ja que en llibertat, té una taxa de mortalitat molt elevada perquè els seus pares solen xafar-los, sense voler, mentres dormen.

El protocol que es posa en marxa en el moment de l’enllumenament de nou membre de la rajada, està molt estudiat. A la nova cria cal tractar-la amb molta manyaga, aplicar-li totes les cures necessàries i vigilar-la, sobretot, de dia.

Bioparc presumeix de ser l’únic centre a Espanya que ha posat en marxa un pla per a la reproducció i la cria d’este porc formiguer que s’alimenta exclusivament d’insectes i porten més de cinc anys sent pioners en aquesta matèria. Per a ells, tenen unes instal·lacions molt preparades perquè els oricteropos se senten com a casa

Amb aquest nou membre en la rajada de oricteropos, son quatre els porcs formiguers que campen en les instal·lacions de Bioparc València i encara que normalment dormen quan el zoològic està en plena activitat, no deixen de ser una de les espècies més buscades pels visitants.