El dissenyador valencià Betto García, pot presumir d’haver tingut una de les carreres més fulgurants en el món de la moda d’aquest país. La seua vocació pel barrets i els complements va arribar quasi per casualitat, mentre acabava de formar-se a Londres, una experiència que va marcar la seua vida personal i professional.

Encara que el dissenyador considera que tindre la seua caserna general a València li resulta més còmode, no ha impedit que Nova York es rendisca als seus peus. L’any passat va arribar de la mà de Palomo Spain i enguany al costat de Christiano Siriano convertint la cita en tot un esdeveniment difícil d’assimilar.

Respecte al sector de la moda a València, el dissenyador no creu necessària la creació d’una passarel·la valenciana però sí una plataforma per a joves promeses.

Beatriz i Eugenia de York, les nétes de la reina d’Anglaterra han lluït creacions seues en les carreres d’Ascot i les actrius Berta Vázquez o Miriam Giovanelli han confiat en els dissenys del valencià per a les seues aparicions públiques. Però Betto té un altre objectiu en ment.

L’univers de Betto García es nodreix de les creacions més originals d’un home que ha fet que adornar-se el cap siga tot un art.