Un bebé de 11 meses hospitalizado en Xàtiva tras el ataque de un perro

Una xiqueta d’onze mesos d’edat es troba hospitalitzada després de ser atacada per un gos a Xàtiva. L’accident va ocórrer aquest diumenge, 17 de juliol, quan la víctima es trobava amb els seus pares i família passejant sobre les 9.30 hores del matí.

La raça de gos que va atacar al beu era una Bull Terrier miniatura. Est, que anava sense corretja i sense morrió, es va abalançar contra la xiqueta i li va mossegar en la cuixa sorprenent-la.

L’escena va mobilitzar als clients d’un bar pròxim, que igual que els familiars van intentar separar a l’animal del beu. Alguns dels testimonis que es trobaven per la zona asseguren que el conserge del poliesportiu Els Pereres va ser qui va aconseguir alliberar la xiqueta.

Després d’alliberar la víctima la van portar a l’hospital Lluís Alcanyís de Xàtiva perquè atengueren les seues ferides. Finalment, els sanitaris van decidir traslladar al bebè al Hospital de La Fe de València per la gravetat de les ferides. Hui, la xiqueta es troba ja fora de perill.

L’animal ha sigut traslladat a la protectora Spax. Els pares han denunciat a l’amo del gos pel que el cas ja ha arribat a la justícia. Així mateix, la Policia Nacional continua investigant el succeït.