CORONAVIRUS | Sanitat prorroga durante 21 días más las medidas restrictivas para la Comunitat Valenciana
Numerosos ciudadanos caminan por la plaza del Ayuntamiento con las mascarillas contra el virus. / FOTO: EMT.

Hui s’han presentat els últims resultats de l’anàlisi de restes de COVID-19 en aigües residuals de la capital valenciana. Amb ells, l’Ajuntament de València ha donat a conèixer quins són els barris de València amb més coronavirus entre els seus veïns.

L’estudi que va arrancar el mes de maig passat des del departament de Cicle Integral de l’Aigua, ha determinat que els barris de Malilla, Jesús, Patraix i Camins al Grau (Aiora, Albors, Avinguda de França) són els més afectats per la pandèmia a València. En ells s’ha registrat una major presència de COVID-19 en les aigües residuals.

A aquests barris els segueixen Pobles de l’Oest (Benimàmet); Benicalap; Tendetes; El Calvari; La Saïdia (Marxalenes, Morverde, Tormos, Sant Antoni); el Plà del Real; i Benimaclet. Per contra, en aquesta ocasió les zones amb menor incidència del coronavirus són Campanar; Extramurs; L’Eixample; Poblat Marítims; El Saler; i El Palmar.

La regidora del Cicle Integral de l’Aigua, Elisa Valía, ha assegurat que de moment no han trobat restes del cep britànic a València. A més, ha avançat que els resultats reflecteixen “una tendència consolidada a la baixa” i “una tendència descendent de l’epidèmia” tant a la ciutat com en les pedanies.