Un casero en Sagunto obliga a su inquilina a hacerle una felación
imagen de archivo Policía Nacional

Un banquet en el qual s’estaven celebrant quatre comunions va acabar amb una multitudinària baralla en Gandia. Membres de dos d’aqueixes celebracions van començar una disputa que va deixar a sis persones ferides, un amb punts de satura al cap. L’origen de la baralla dels dos convidats, tots dos de la localitat de Xeresa, va anar per la música del convit.

Davant la magnitud de la discussió, els assistents al banquet i els responsables del local van trucar al telèfon d’emergències. Al restaurant van acudir tres patrulles de la Policia Local i cinc de la Policia Nacional, els qui van aconseguir calmar l’ambient entre els quals van intervenir en la baralla.

Un dels ferits tenia corts en l’orella, cap i coll ja que algú li va trencar un got al cap. El causant va ser detingut pels agents. A més, un xiquet va patir una hemorràgia en el nas i una dona embarassada va caure a terra a causa d’una espenta.

Al lloc dels fets van acudir professionals sanitaris. No obstant això, només un dels ferits va decidir, per mitjans propis, acudir a l’hospital. El convidat va ser tractat pels talls que albergava.