Quant al temps, núvols i clars durant tota la jornada amb possibilitat d’algun ruixat localitzat al migdia. El mercuri no passarà dels 25 graus. Són temperatures agradables però a causa dels núvols i l’estat del cel, pot ser que refresque.

Per a demà els núvols persistiran igual que les temperatures que seguiran rondant els 25 graus. Temperatures més agradables sobretot tenint en compte que el dia d’ahir va ser molt calorós fins i tot amb vent de ponent, per la qual cosa s’agraeix esta baixada de temperatures.

Mapa provincial. Cels coberts en tot el territori. Ademuz serà la que registre les temperatures més altes i més baixes amb 27 i 14 graus respectivament. La resta valores similars que rondaran els 25 graus.

Per a la resta de la setmana. Núvols en el cel però el mercuri serà més alt que dies anteriors, és veritat que no arribarà als 30 graus però sí patirà un ascens d’un parell de graus.

Quant al risc d’incendis, la província de València està en un nivell baix, però de totes maneres cal extremar les precaucions i si s’albira foc hem de cridar immediatament al 112 que és el nombre del Centre d’Emergències de la Generalitat Valenciana.