José María Aznar

L’expresident del Govern José María Aznar estarà a València dilluns que ve per a clausurar el tercer fòrum Idees FAES, en el qual es debatrà sobre la necessitat d’una reforma fiscal i els problemes derivats de l’actual model de finançament autonòmic.

La jornada se celebrarà a l’hotel SH València Palace i serà inaugurada pel director de FAES, Javier Zarzalejos, i comptarà amb la presència de diversos experts en la matèria.

Entre ells l’exministre d’Economia, Román Escolano; el catedràtic de Dret Constitucional de la Universitat de València, Vicente Garrido; el professor del IE Business School Fernando Fernández; el professor de la Universitat Francesc de Vitòria i del CES Cardenal Cisneros, José María Rotellar; el soci de Broseta Abogados Luis Trigo; el responsable de l’àrea econòmica de FAES, Miguel Marín, i el director de Valenciaplaza, Javier Alfonso, que moderarà el debat.

Els ponents desenvoluparan en dues taules redones les claus del sistema de finançament autonòmic i les vies per a la seua reforma, una reivindicació especialment reclamada en la Comunitat Valenciana.

A continuació, es definiran les àrees de millora de l’estructura impositiva espanyola per a configurar un sistema tributari «just i eficient». EFE