Ayuso visitará Valencia: esto es todo lo que hará en la ciudad
Díaz Ayuso en el Pleno de la Asamblea de Madrid

La president de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, visitarà València aquest divendres 10 de juny. La seua estada en la capital del Túria es deu a una invitació per part de la Associació Valenciana d’Empresaris (AVE).

No obstant això, no es tractarà només d’una reunió privada, Ayuso també tindrà l’oportunitat de fer una intervenció pública davant els mitjans valencians acompanyada del president d’AVE, Vicente Boluda.

Fins al moment, es desconeix quant temps romandrà Ayuso a València. A més, tampoc s’ha revelat si aprofitarà l’ocasió per a reunir-se amb membres del Partit Popular valencià i el seu líder Carlos Mazón.

En l’esdeveniment que tindrà lloc a l’Hotel València Palace al migdia, la popular tindrà l’oportunitat de respondre a la proposta de descentralitzar les seus estatals de Madrid que va tornar a formular el president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, dilluns passat.

“Hi ha fins i tot vida intel·ligent fora de Madrid”, va comentar el president. Amb aquesta frase va voler remarcar la seua idea de descentralitzar algunes de les seus de l’Estat. “És un plantejament d’intentar reformar, federar és unir”, va recalcar.

El mes de la Comunitat Valenciana a Madrid

Quant a les activitats que es realitzaran a Madrid pel Mes de la Comunitat Valenciana, la Generalitat ha preparat fins a 12 actes en 12 llocs diferents de la ciutat. L’objectiu és promocionar la Comunitat Valenciana en la capital de l’Estat.

Entre elles, es faran visites guiades gratuïtes als pintors valencians en el Museu del Prado. També hi haurà una taula redona sobre València, capital del disseny en 2022. Així mateix, tindrà lloc la celebració dels Premis Conexus i la commemoració de les Fogueres alacantines en l’Institut Cervantes.

El programa finalitzarà el 5 de juliol. L’últim dia està previst un acte específic per a explicar els projectes empresarials singulars presents a les províncies de València; Alacant i Castelló.