Una avenida principal de Valencia se cortará al tráfico durante 15 días
Obras de la futura línea 10 de Metrovalencia.

El divendres s’inicien les obres per a la instal·lació dels raïls de la futura Línia 10 de Metrovalencia. Aquestes es realitzaran en l’encreuament de l’avinguda d’Antonio Ferrandis amb Amado Granell. Des de llavors i fins al dia 17 d’abril es tallarà el trànsit en direcció a Ausiàs March.

Per a poder gestionar l’elevada intensitat de vehicles que aguanta aquest tram viari, es procedirà a desviar la circulació cap a l’avinguda de l’Institut Obrer de València. També es procedirà al tall del vial d’accés a l’avinguda d’Amado Granell Mesado des de l’avinguda d’Antonio Ferrandis en sentit d’entrada a València, a l’altura de la Carrera Font d’en Corts.

Per part seua, l’accés a l’avinguda d’Antonio Ferrandis des de la rotonda del Pont de l’Assut de l’Or es permetrà només al veïnat i als guals autoritzats.

D’altra banda, per a millorar la permeabilitat en la circulació de tot aquest entorn, s’obrirà a la circulació i se semaforizará l’encreuament dels carrers d’Ángel Villena-Ricardo Muñoz Suay amb l’avinguda d’Estimat Granell Mesado.

Mapa de las obras por la Línea 10 de Metrovalencia.

DESVIAMENTS DE L’EMT

Les obres també obligaran a modificar les línies de l’EMTLa línia 14 en direcció a Marquès de Sotelo circularà per la Carrera Font d’en Corts i Antonio Ferrandis. A més, es desviarà per la rotonda del centre comercial El Saler; avinguda del Professor López Piñero; i Institut Obrer fins Amado Granell Mesado. A partir d’ací recuperarà el seu itinerari habitual.

Quant a la Línia 99 en direcció al Palau de Congressos també patirà canvis. Des del Pont de l’Assut de l’Or es desviarà per Professor López Piñero; Institut Obrer de València; i Amado Granell Mesado fins a Antonio Ferrandis, on reprendrà la ruta usual.