El AVE low cost italiano anuncia su llegada a Valencia con billetes desde 18 euros

Iryo, el operador ferroviari de Trenitalia i Air Nostrum, ja té data d’estrena. El nou AVE low cost arrancarà els seus viatges entre València i Madrid el pròxim 16 de desembre tal com avui ha anunciat la companyia.

En total està previst que operen 16 trens diaris amb parada a Conca per preus des dels 18 euros. El temps de viatge serà el mateix que mantenen Renfe i Ouigo rondant els 90 minuts el trajecte. Segons l’anunciat, aquest diumenge 18 de setembre començarà la venda amb una “gran promoció” que es revelarà en el moment.

Abans d’arribar a València, iryo començarà a operar entre Madrid i Barcelona. El 25 de novembre ha sigut la data triada per a connectar les dues capitals amb parada a Saragossa. Per a març de 2023 el tren italià arribarà a Sevilla, Còrdova i Màlaga. Cara a l’estiu, previsiblement al juny, començarà la ruta entre Madrid i Alacant.

Entre algunes novetats els trens iryo, igual que Renfe, permetran viatjar gratuïtament en trens Rodalia. A més, es podrà comprar combinacions de trens i vols amb Air Europa.

AIXÍ SERÀ VIATJAR AMB IRYO

En la presentació d’Iryo la companyia ha revelat que hi haurà quatre modalitats de viatge. Els clients tindran opció de triar entre quatre zones de confort diferents: Infinita, Singular Cafè, Singular i Inicial.

La classe Infinita serà per a aquells que vulguen tots els serveis premium. Aquest bitllet suposarà viatjar en seients de gran confort mentre es gaudeix del menú gastronòmic Haizea Bistró, la marca de bars i restaurants dels trens iryo. Aquests oferiran productes de temporada amb menús variats i primeres marques en un espai de 40 seients.

Respecte a la segona classe, Singular Café by Only You, encara es coneixen pocs detalls. Es tracta d’un acord entre iryo i Only You Hotels que es revelarà durant el mes d’octubre.

La tercera opció de viatge és Singular, pensada per a viatges de treball que inclourà la mateixa proposta gastronòmica. Finalment es podrà disposar de la classe Inicial, la més econòmica però no pitjor. En ella s’oferiran seients de pell, endolles estàndard i USB, connexió a Internet i accés a una plataforma gratuïta de contingut per a amenitzar el viatge.