Un autobús de la EMT se incendia y provoca una gran columna de humo en la V-30
Un autobús de la EMT arde en la V-30. / NACHO ROLDÁN (TWITTER)

Un autobús de l’Empresa Municipal de Transports (EMT) s’ha incendiat en plena carretera. El incident s’ha produït poc després que el vehicle isquera de les cotxeres que hi ha al costat de la V-30 provocant una gran columna de fum.

Segons ha informat el Consorci Provincial de Bombers, l’incendi s’ha produït en el tram de les localitats de Paiporta i Torrent. A més, el diari Las Provincias ha avançat que no hi havia passatgers en el seu interior. L’autobús es trobava fora de servei ja que es dirigia a passar una revisió rutinària de manteniment.

De moment es desconeix quin ha sigut la causa de les flames. L’única persona que anava en el seu interior era el conductor de l’empresa de manteniment. No obstant això, no ha transcendit si aquest ha patit alguna conseqüència de gravetat a causa de les flames.

Amb aquest ja són prop d’una trentena d’autobusos de València els que s’han perdut a causa de les flames en l’últim any. Va ser el mes de desembre passat quan 26 vehicles de l’EMT van cremar en les cotxeres de San Isidro. Aquests tenien una mitjana de 14 anys d’antiguitat i prop de 600.000 quilòmetres recorreguts a la ciutat.