Aunen turisme i salut en les visites a la Diputació

Aquestes activitats estan destinades a les persones de la tercera edat perquè coneguen el patrimoni cultural de València.

La Diputació de València segueix en la seua obstinació d’estimular als nostres majors amb activitats que siguen beneficioses per al seu estat de salut, tant físic com mental. Per aquest motiu una de les propostes que més èxit tenen són les visites guiades a l’edifici institucional de la Plaça de Manises de València i la resta de patrimoni.

L’objectiu és conjuminar el turisme amb l’exercici físic. Aquestes excursions, que han passat de realitzar-se dos dies a la setmana a quatre per l’alta demanda existent, pretén ser una activitat física per als seus participants, al mateix temps que coneixen una gran part del patrimoni cultural de València.

Els responsables de l’ens supramunicipal estan obstinats per a que la Diputació no siga una desconeguda per als seus veïns, per açò mostra quin és el seu engranatge, el seu mecanisme i el seu funcionament.

Aquestes visites també fomenten les relacions entre persones perquè sempre coincideixen doss poblacions diferents de la província de València i açò fa que els visitants interactuen entre ells i compartisquen experiències.


La Diputació de València seguirà obrint el seu patrimoni a la ciutadania per a convertir-se en una institució propera i coneguda per a tots.