El fin de semana deja cerca de 35.000 positivos más y 8 fallecidos
Una patrulla de policía pasa junto a la Plaza de Toros de Valencia.

Agents de la Policia Nacional han detingut a València a un home de 31 anys. Està acusat com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb violència i intimidació i un delicte lleu de furt. Pel que sembla, va amenaçar amb un martell a la dependenta d’un establiment perquè li lliurara la recaptació. Posteriorment, hauria furtat una jaqueta en un altre comerç, la qual portava posada amb l’alarma en el moment de la detenció.

Els fets van ocórrer el divendres, sobre les cinc de la vesprada, en el centre de la ciutat. Els agents van ser comissionats per la Sala 091 perquè acudiren a un establiment comercial on pel que sembla s’acabava de produir un atracament.

Immediatament els agents es van dirigir al local i es van entrevistar amb la dependenta. La dona va explicar que un home li hauria amenaçat amb un martell després que es negara a lliurar-li la recaptació. Finalment, l’home va emprendre la fugida al no aconseguir apoderar-se dels diners.

Després de realitzar les indagacions policials, els investigadors van esbrinar la identitat del sospitós. Després de donar diverses batudes per la zona, van localitzar a l’home. El presumpte atracador vestia una jaqueta que tenia una alarma en la part posterior i l’etiqueta de la mateixa en la butxaca.

Els agents van fer les gestions pertinents per a conèixer la procedència de la jaqueta. Van esbrinar que l’home, després d’intentar robar en l’establiment comercial, s’hauria dirigit a una altra botiga. Allí havia furtat la jaqueta amb la suposada fi de passar desapercebut.

Durant l’escorcoll, els policies a més li van localitzar 16 anells i una cadena d’or d’una coneguda marca. Finalment, els agents van detenir al jove com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb violència i intimidació i un delicte lleu de furt. El detingut ha passat a disposició judicial.