Astoria

L’hotel Astoria Palace tanca de forma temporal a València amb la finalitat de reformar-se i muntar unes instal·lacions més eficients. Serà dilluns que ve 31 quan el cèntric hotel del grup Palladium acomiade als seus últims hostes, segons ha publicat el diari Levante EMV.

L’Astoria retirarà la uralita, eliminarà conductes i canonades d’amiant, canviarà les calderes, modificarà el quadre elèctric i instal·larà maquines eficients. Tot això tindrà lloc en un període previst de 12 a 14 mesos pel que l’històric hotel amb prop de 60 anys d’història no reobrirà fins a dates pròximes a les Falles de 2020.

Respecte als empleats, amb 70 d’ells l’empresa ha acordat un Expedient d’Ocupació Temporal (ERTE) mentre que amb altres 20 s’han realitzat un altre tipus de pactes sent aquesta la primera vegada que l’hotel de la plaça Rodrigo Botet haja de tancar les seues portes.

L’Astoria Palace és un hotel molt conegut entre la societat valenciana i és que destaca per la seua ubicació i luxe. En els seus 14.000 metres quadrats hi ha espai per a 11 salons d’esdeveniments i més de 200 habitacions per les que han passat nombroses figures del toreig, actors i fins i tot premis Nobel.

La alternativa valenciana que planta cara a las 12 uvas de Nochevieja