25.000 metres quadrats serà l’espai que Rain Forest València utilitzarà per al seu pròxim gran projecte. Un parc fluvial d’aventures situat al costat de Bioparc i el Parc de Capçalera que ja ha sigut presentat davant l’Ajuntament de València.

Es tracta d’una aposta on l’aigua serà l’autèntica protagonista i és que gràcies a esta inversió s’instal·laran rius, platges fluvials i un innovador “canyoning” on els visitants podran interactuar amb aquest element natural.

Vegetació exuberant, escultures de pedra i roques de lava traslladaran als valencians fins a Àsia, l’hàbitat que finalment s’ha escollit per a este parc. En ell s’inclourà un temple d’Angkor i una gruta subaqüàtica amb passarel·les i tirolinas que dotaran a l’espai d’un ambient d’acció i aventures per al gaudi de tota la família.

A més, els amants dels animals no quedaran defraudats ja que amb Bioparc al seu costat es realitzarà una ampliació del parc incloent noves espècies amenaçades del continent asiàtic que podran conèixer-se una vegada s’inaugure esta àrea prevista per a 2019.

Gràcies a este ambiciós projecte de Rain Forest on s’estima una inversió de 12 a15 milions d’euros també es crearan prop de 70 llocs d’ocupació. Una xifra que podria créixer si amb el pas del temps este parc fluvial es convertix en tot un referent de la Comunitat Valenciana.