El València CF va superar l’eliminatòria de quarts de final de Copa del Rei davant el Deportivo Alavés en el torn de penals.

Després d’una eliminatòria igualada en els 180 minuts reglamentaris. El partit de tornada es va anar a la pròrroga després de repetir el resultat que es va viure en l’Estadi de Mestalla, aquesta vegada en Mendizorroza (2-1).

Després dels 30 minuts extra, la plaça per a semifinals de Copa del Rei es decidiria finalment des dels onze metres.

Julio Insa i els seus col·laboradors van viure el partit amb una enorme intensitat i emoció, igual que tots els aficionats valencianistes. I, d’aquesta manera, van gaudir d’un torn de penals en la qual el porter d’Almenara, Jaume Doménech, es convertiria en l’autèntic heroi després de parar dos llançaments.

Es va deslligar la bogeria en el plató d’Esports amb Julio Insa amb l’últim llançament que va manar als núvols Rubén Sobrino. El presentador del programa va acabar sent mantejat pels aficionats que van acudir a gaudir (o patir) del partit decisiu de l’eliminatòria de quarts de final.

El sorteig per a semifinals tindrà lloc el divendres 26 a partir de les 13:00 hores on es decidiran els emparejamientos per a Sevilla FC, València CF i CD Leganés mancant l’eliminatòria entre FC Barcelona i RCD Espanyol.