El 26 i 27 de gener han estat dos dies esperats per al món faller, el cap de setmana de les exaltacions de les màximes representants falleres, el divendres Rocío Gil va rebre la banda que li acredita com a Fallera Major de València, el dissabte Daniela Gómez va rebre de mans de l’alcalde, Joan Ribo, el símbol que li acredita com a màxima representant dels nens fallers.

Sense cap dubte, la imposició de la banda ha estat el moment més esperat amb la veu en off, els maceros de la ciutat i el ritme de la SuiteFallera Major amb tota la Sala Iturbi del Palau de la Música en peus per aplaudir a la màxima representant del món faller infantil. En arribar a l’escenari, Joan Ribó ha estat l’encarregat d’imposar la banda a Daniela, que ha arribat de mans del seu primer Pau dels Àngels; Pere Fuset, President de Junta Central Fallera i Regidor de Cultura Festiva, li ha lliurat a la Fallera Major Infantil de València, la joia. Molta emoció també per part dels familiars de Daniela, que ocupaven les primeres files per poder gaudir d’aquest moment tan especial i únic per a ella. Després el cosí de Daniela, Marc dels Àngels, ha estat l’encarregat de portar-li el ram de flors i el coixí per acomodar-la en el seu Cadira d’Or.

El divendres per la seva banda va ser el torn de Rocío Gil, Fallera Major de València, Rocío Gil Uncío, també ha complert un dels moments més esperats, rebre la banda damunt de l’escenari del Palau de la Música. Moment màgic al compàs de la suite Fallera Major, saludant a més de 1000 persones aplaudint a la màxima representant de la festa. Molta emoció també per part dels familiars de Rocío, que ocupaven les primeres files, per poder gaudir d’aquest moment tan especial i únic per a ella. Després el cosí de Rocío, Javier Gil, ha estat l’encarregat de portar-li el ram de flors i el coixí per acomodar-la en el seu Cadira d’Or.