‘Artenblanc’ reivindica la moda com a cultura

Una trentena de dissenyadors valencians van presentar les seues propostes en blanc en una desfilada celebrada en el Centre El Carme de València.

45

Artenblanc és un projecte de disseny tèxtil pensat per a ser exhibit a Castelló (El Menador Espai Cultural), València (Monestir de Sant Miquel dels Reis) i Alacant (Llotja del Peix), on tindran cabuda una sèrie de creacions adscrites a l’avantguarda de la moda.

El propòsit ha sigut reunir a una trentena de dissenyadors del panorama actual en aquesta exposició entorn de la moda i el disseny, per a donar vida a una mostra inèdita el denominador de la qual és un únic outfit, pensat per a home o per a dona, amb la condició que anara ‘’en blanc’’ i poguera ser exhibit sobre la modele. .

L’exposició, d’aquesta manera desenvolupada, compon una mostra contemporània dels creadors de moda que es mostren o s’han mostrat en alguna de les plataformes de promoció i difusió de la moda en l’àmbit nacional/internacional, posant l’accent en el disseny d’autor de la CV.