El arquitecto del nuevo Mestalla levantará un nuevo edificio de viviendas en Valencia
Diseño del edificio Bolzano de Valencia.

L’arquitecte Mark Fenwick tornarà a deixar la seua signatura a la ciutat de València. La immobiliària AEDAS Home ha fitxat l’autor del nou Mestalla per a construir el pròxim edifici d’habitatges de la ciutat: Bozen.

El nou bloc se situarà en el districte de Quatre Carreres compartint barri amb el futur pavelló Arena de Juan Roig. Concretament, Bozen s’alçarà a la cantonada de l’avinguda Antonio Ferrandis amb la carretera Font Sant Lluís.

El bloc comptarà amb 14 altures i inclourà àtics premium de 250 a 300 metres quadrats. Les 61 habitatges que han eixit a la venda són des d’1 fins a 4 dormitoris. Tots elles disposaran de vistes a l’horta protegida de la ciutat de València. A més, el projecte es completarà amb zona d’aparcament, sala de bicicletes, trasters, piscina, zona infantil i club social per als veïns.

Des d’AEDAS asseguren que els pisos tindran un estil “innovador” i “avantguardista”. Això serà fruit de l’estudi d’arquitectura Fenwick Iribarren Architects. D’ell han eixit grans projectes internacionals com el gratacel Torre Caleido i tres estadis de futbol que albergaran el Mundial de Qatar 2022.

Un nou edifici sostenible

“Singularitat, solidesa i sostenibilitat” són les paraules que utilitzen els arquitectes Mark Fenwick i Javier Iribarren per a descriure Bozen. La cura del medi ambient queda reflectit en les opcions que des de la promotora es posen a la disposició del client.

És el cas de, per exemple, la instal·lació d’un sistema de ventilació intel·ligent de doble flux amb recuperador de calor individualitzat per habitatge. Aquesta tècnica assegura la qualitat de l’aire interior i aporta un alt estalvi energètic, contribuint a reduir les emissions de CO2.

Tots els habitatges s’han desenvolupat atenent els exigents conceptes de sostenibilitat. A Bozen cal destacar la solució de producció de climatització, calefacció i aigua calenta sanitària (ACS). Es fa mitjançant una tecnologia innovadora i altament eficient d’aerotermia centralitzada per a tots els habitatges”, afigen els arquitectes. Així, cada dia i sense esforç, els propietaris de la promoció estaran col·laborant en la protecció del planeta.