L’Arenal Sound torna a l’esplanada del port de Borriana. La Consellería d’Obres Públiques ha autoritzat en un informe favorable que aquest festival celebre els seus concerts en la seua ubicació original.L’esdeveniment que tindrà lloc de l’1 al 6 d’agost i que ha esgotat tots els

seus abonaments, posarà a la venda, el pròxim 21 de juny a les 18 hores, els tiquets d’acampada Arenal, un recinte a peu de platja i situat al costat de la zona de concerts.

L’endemà, el dijous 22 de juny també a les 6 de la vesprada, eixiran a la venda els tiquets d’acampada Malvarrosa, a 15 minuts caminant del recinte de concerts i només a 3 minuts utilitzant el servei de transport Sounder Bus. Un dia després, el divendres 23 de juny serà el moment per a poder adquirir la resta de serveis:  Glamping, Kit Ahorro, Sounder Bus i Promo Tuents by Tuenti.

L’Arenal Sound recupera així l’esplendor d’antany i, encara que encara queden artistes per confirmar, els seus organitzadors han avançat que el cartell ho completarà un DJ del Top 20 de la revista especilitzada DJ Mag., el nom del qual s’anunciarà en els pròxims dies.

Alguns dels artistes confirmats per a aquesta vuitena edició de l’Arenal Sound són Martin Garrix, Bastille, Jonas Blue o Lori Meyers; així com les Icona Pop, Fedde Li Grand, Jake Bugg o Sidonie.

La música torna a la vora del mar i milers de sounders esperen ja ansiosos que arribe l’1 d’agost per a aterrar a Borriana i gaudir de la major experiència de l’any.