Arcadi
Arcadi España en su visita a 7 Televalencia.

El conseller de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat, Arcadi España, ha manifestat que el màxim accionista del club, l’empresa Meriton Hòldings, té un dèficit de credibilitat. Per això, creu que ha de compensar la seua falta de credibilitat perquè tots puguen treballar a gust.

Aquest dilluns, el Conseller assegurava que cal treballar en realitats a l’hora de tractar el tema de l’Actuació Territorial Estratègica (ATE) del nou estadi del València. A més, ha afegit que existeix massa soroll entorn d’una actuació tan important per a la ciutat i per al València com a club. D’altra banda, el polític socialista ha afirmat que en la conselleria només consta un document proporcionat pel club. 

GENERALITAT VALENCIANA, A FAVOR DE LA LLEI

Espanya ha manifestat que el desig de la Generalitat és que es complisca la legalitat. Així doncs, ha explicat que es treballa conjuntament entre les conselleries d’Economia i Obres Públiques, així com l’Advocacia de la Generalitat per a estudiar aquest document.

“El que tenim clar en la Generalitat és que cal complir l’ATE i la llei”, ha recalcat Espanya. Mentre que ha sostingut que “és evident que l’important d’aqueixa actuació és acabar l’estadi, per la qual cosa tota la resta, encara sent important, també és accessori”.

Sobre una possible disputa entorn d’aquest assumpte entre membres del Govern del Botànic, ha assegurat que cal aportar calma i estabilitat. “El que han de tenir clar els veïns és que la Generalitat verificarà tots els compromisos que es van aconseguir en l’ATE”, afig Arcadi España. Per això, a partir d’ací es prendran les mesures corresponents, sempre garantint l’interès general.

Finalment, el conseller ha conclòs afirmant que “l’important és treballar amb documentació, i no amb converses, encara que siguen necessàries. Cal aportar estabilitat”.