El centro comercial Aqua repartirá 20.000 euros en premios
Zona de restauración del centro comercial Aqua Multiespacio.

La nova normalitat ha començat amb força en els centres comercials. Des de diumenge passat Aqua Multiespacio torna a obrir les seues botigues per a ampliar l’oferta d’oci als valencians. Prioritzant mantenir les mesures de seguretat i higiene, Aqua compta a més amb una estructura oberta de les seues galeries que proporcionen ventilació natural. Sota aquesta premissa encunya el terme Air Shopping.

El compromís d’Aqua Multiespacio des del començament de la desescalada ha sigut garantir la seguretat de visitants i empleats, establint protocols de desinfecció, neteja i ús de les seues diferents àrees per a tornar a la normalitat com més prompte millor, però amb les precaucions pertinents.

L’Air Shopping és sens dubte la forma més segura de gaudir de les compres, la gastronomia i l’oci a València. A més, en un enclavament ideal al costat d’importants reclams turístics com la Ciutat de les Arts o el jardí del Túria.

20.000 EUROS EN PREMIS

Aqua Multiespacio torna també amb la promoció LIBRES. Amb ella repartirà més de 20.000€ en premis a tots els seus clients. Perquè gaudir de la llibertat de forma gratuïta és molt millor!

Amb cada compra de 30€ mínim, cada visitant podrà canviar els seus tiquets per un “rasca” en el Punt d’Informació. Quasi tots tenen premi! Des de targetes regale de 20€ a entrades de cinema i hamburgueses de McDonalds. Des del 29 de juny i fins al 18 de juliol, la promoció LIBRES estarà activa per a tots i totes els que visiten Aqua Multiespacio.

CINEMES, JOCS INFANTILS I MOLT MÉS

Atès que el benestar de tots és el més important, els espais infantils no s’han obert fins que s’ha pogut garantir la seguretat dels xiquets. És el cas de LEGO FUN FACTORY, que obrirà les seues portes el pròxim 1 de juliol. Allí els xiquets podran continuar divertint-se aquest estiu en el seu ludoteca favorita amb total tranquil·litat. Es realitzaran repetides desinfeccions diàries i s’establiran protocols específics. Respecte a els llits elàstics situats en la planta semisoterrani, ja estan obertes des del 19 de juny.

Entre tota aquesta oferta d’oci destaca Ocine Aqua. Aquest ja està en funcionament amb restriccions per a garantir la seguretat dels espectadors. A més no mancada l’obertura de totes les botigues de moda, bellesa, infantil, decoració, i per descomptat els locals de restauració!