Valencia en alerta por frío con temperaturas de -2 grados

La ciutat de València es prepara una nova ratxa de precipitacions. La nuvolositat i la boira han sigut la nota predominant en tot el litoral i prelitoral de la província durant aquesta setmana. No obstant això, encara que la boira s’acomiada, el pròxim protagonista serà la pluja.

L’Agència Estatal de Meteorologia (AEMETanuncia una setmana completa passada per aigua. L’excepció, de moment, serà el dissabte 27 de febrer, dia en què el temps estarà més calmat. El diumenge 28 i el dilluns 1 de març tornarà a ploure però amb menys força.

DILLUNS 22

Cobert amb precipitacions, més generalitzades i intenses en la meitat nord i més disperses i febles en la meitat sud tendint a remetre al final. Temperatures en descens o sense canvis. Vent de l’oest fluix a moderat girant a nord-oest al matí.

DIMARTS 23

Pluja abundant en el centre de la Comunitat Valenciana. Mentre que en zones del nord-oest i del sud, pronostiquen nuvolositat. Les temperatures continuaran mantenint-se sent a València la mínima 10° i la màxima 18°; a Ontinyent 4° i 16°; a Gandia, 8° i 17°; i a Requena 4° i 14°.

DIMECRES 24

A meitat setmana seguirà la pluja però sobretot en les zones de l’est i litoral. A més, en tota la Comunitat hi haurà un gran percentatge d’humitat. Respecte a les temperatures no variaran molt i es mantindran sense canvis.

DIJOUS 25

Es pronostica que continuen les pluges per tota l’autonomia exceptuant zones del nord que estaran cobertes per núvols però sense arribar a ploure. Gran percentatge d’humitat però mantenint les mateixes temperatures.

DIVENDRES – DOMINGO

Cara a la fi de setmana continuaran les pluges però en menor menor mesura. Sent la ciutat de València, la més afectada per les precipitacions. El dissabte serà dia de respir per als valencians i no hi haurà pluges però sí que serà un dia de nuvolositat. Per al diumenge també s’esperen xicotets ruixats. A més, en aquests dies s’esperen unes temperatures de 15° i 18°.