À Punt obrirà en el primer trimestre del 2018

La directora general de l'ens autonòmic, Empar Marco, ha indicat que la nova televisió començarà a emetre amb la plantilla completa.

74
televisión

La directora general de À Punt, Empar Marco, ha indicat hui que la nova televisió no començarà a emetre “a poc a poc” sinó amb la graella “al cent per cent”, i ha insistit que l’objectiu és arrancar en el primer trimestre de 2018, però la incorporació de personal “s’està retardant molt”.

Marco, que ha comparegut en Les Corts per a informar sobre l’engegada de la ràdio i la televisió autonòmiques i sobre les borses de treball temporals ha que la nova televisió no començarà a emetre “a poc a poc” sinó amb la graella al complet, i ha insistit que l’objectiu és arrancar en el primer trimestre de 2018, però la incorporació de personal “s’està retardant molt”.

Enfront de les acusacions del PP i Ciutadans que ha “endollat als seus” i no hi ha hagut transparència en la selecció de personal directiu, Marco l’ha negat i ha insistit que no està prenent decisions “partidistes ni governamentals”, sinó “professionals”, i ha assegurat que les contractacions de produccions per a la nova radiotelevisió reactivarà el sector audiovisual, doncs suposaran prop de mil ocupacions.

Ha recordat que al desembre s’engegarà la ràdio, que ja emet en proves, i començarà amb una programació “xicoteta però significativa”, amb un magazín de tres hores al matí i programes culturals i de medi ambient a la vesprada, tots externalitzats, mentre que hi haurà informatius quan entre la plantilla.

La web també començarà al desembre i, a més de permetre escoltar la ràdio, inclourà programació infantil, sèries d’animació, programes i material en valencià i en anglès, segons Marco.