Agentes de la Policía Local en el centro de Valencia.
Agentes de la Policía Local en el centro de Valencia.

Agents de la Policia Nacional han detingut a València a dos homes de 18 i 19 anys, d’origen algerià i marroquí respectivament. Els joves van colpejar brutalment a una dona per a arrabassar-li el seu telèfon mòbil. A causa de l’agressió, la víctima va perdre tres peces dentals i va estar ingressada diversos dies en un centre hospitalari.

Els fets van ocórrer dijous passat sobre les dues de la matinada en el centre de València. Una dona que caminava per la zona va ser abordada per l’esquena per un home. L’home va intentar arrabassar-li el telèfon mòbil mentre l’agredida realitzava una trucada.

En un moment donat, el jove va propinar una punyada en el rostre a la dona que la va fer desplomar-se. En aqueix instant, amb l’ajuda d’un altre xic, van començar a donar-li puntades al cap i en altres parts del cos.

Els agressors van seguir així fins que van aconseguir arrabassar-li el telèfon i van emprendre la fugida. A causa de l’agressió, la víctima va quedar tendida en el sòl sagnant abundantment per la boca en perdre tres dents.

DETENCIÓ I INGRÉS A LA PRESÓ

Gràcies a la col·laboració ciutadana, els agents van recaptar informació de les característiques físiques dels presumptes agressors i la direcció cap a la qual havia fugit. La Policia va aconseguir localitzar-los en els voltants i van recuperar el terminal sostret.

Durant les perquisicions, els agents van esbrinar que els sospitosos haurien actuat de manera coordinada. Pel que sembla, mentre un propinava colps a la víctima per a arrabassar-li el telèfon mòbil, l’altre vigilava els voltants per a evitar ser observats.

Fruit de l’agressió, la víctima va ser trasllada a un centre hospitalari de València. Allí va ser intervinguda quirúrgicament i va estar diversos dies ingressada.

Per tals fets, els homes van ser detinguts com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb violència, de lesions greus i de pertinença a grup criminal. Els dos arrestats compten amb antecedents policials. Tots dos han passat a disposició judicial i s’ha decretat el seu ingrés a la presó.