Estañ

El diputat en Les Corts, Antonio Estañ, era triat el cap de setmana passat com el nou secretari general de Podem a la Comunitat Valenciana substituint així a Antonio Montiel.

Ara el partit liderat per Pablo Iglesias inicia una nova etapa en la que el propi Estañ ja ha avançat que s’apostarà per “descentralitzar i federalizar” però açò no serà l’única cosa.

Esta nit, el jove filòsof de 29 anys ens avançarà tots els detalls en el programa ‘Ágora’ en una entrevista exclusiva que conduirà la periodista Sylvia Costa per a conèixer els pròxims passos a seguir pel nou capdavanter de Podemos- Podem.

Segona assemblea autonòmica

Estañ ha aconseguia imposar-se aquest cap de setmana passat a la senadora Pilar Lima i a la diputada autonòmica Fabiola Meco amb l’obtenció de 3.096 vots (41,64%).

La candidata de Pablo Iglesias, Pilar Lima, va quedar en segona posició en rebre més suports del partit valencià amb 2.420 vots (32,54%), mentre que Meco, considerada com la mà dreta de Montiel, quedava en últim lloc amb 1.920 sufragis (25,82%).