aniversario bioparc

Este mes de febrer el BIOPARC celebra que fa 12 anys que va obrir les seues portes, i per a celebrar-ho proposa un aniversari “amb causa”.

Per a fer partícip de la celebració del 12é aniversari a tota la societat BIOPARC ofereix una promoció “amb causa” al febrer amb la qual els caps de setmana i tots els dies del 24 al 29, totes les entrades tindran el preu de 18€+1€ i durant tot el mes les Passades anuals B! General, Infantil (4-12 anys) i +65 un preu únic de 38€+1€.

Participa i col.labora a conservar els primats 

I aqueix “+1€” enguany es destinarà a projectes de conservació de grans primats a través de la Fundació BIOPARC.

Dotze anys treballant cada dia per a reafirmar el compromís de BIOPARC amb el seu principal objectiu: canviar conductes i conscienciar a la societat sobre la necessitat de preservar el medi ambient i la biodiversitat del planeta.

BIOPARC ha oferit esdeveniments, accions i activitats formatives i lúdiques destinades a implicar la població en la conservació, convertint-se en referent d’un nou tipus d’oci, l’oci” amb causa”.

Per a més en aquests 12 anys s’han realitzat ampliacions i millores per a afavorir el benestar animal i perquè l’experiència de la visita siga cada vegada més excel·lent.

Han nascut múltiples cries d’espècies amenaçades dins dels més de 40 programes internacionals de preservació d’espècies amenaçades en els quals participa BIOPARC.

I també molts animals han sigut traslladats a altres institucions per a continuar la labor de garantir la pervivència de la seua espècie: girafes, gaseles, lleopards o bongos.

En els hàbitats recreats la vegetació ha crescut i s’ha desenvolupat fins a convertir-se en un “pulmó” verd de la ciutat.