Així s’alimenten els animals de Bioparc València

L'equip de cuines del centre zoològic prepara diàriament una menú equilibrat tenint en compte les exigències nutricionals de cada espècie.

Els animals que viuen en Bioparc València estan atesos amb tot tipus d’atencions per part dels seus cuidadors i l’equip veterinari que els visiten quasi diàriament. Una de les àrees on es posa més atenció és la cuina. Les espècies del centre zoològic tenen una dieta equilibrada a força d’ingredients de primera qualitat.

Des de primera hora del matí, les cuines de bioparc es posen en marxa para preparar els diferents menjars que han d’ingerir els animals. Pures de verdures, amanides de fruites i hortalisses o carn fresca de diferents tipus són alguns dels ingredients que es preparen amb cura, posant sempre l’accent en la qualitat de les matèries primeres i que es conserven en figorífics especials.

Les quantitats que es manegen en cuines són astronòmiques i és que hi ha algunes espècies com elefants, goril·les o lleons que necessiten molt de menjar per a omplir els seus estómacs.

Però no creguen que els animals de Bioparc València es conformen amb qualsevol cosa. Des de cuines tenen en compte els gustos i manies de tots els animals perquè entenen que són clients amb paladars molt exigents.

Bioparc València reivindica la cura tan minuciosa que presta als animals del parc i afirmen que una bona alimentació és la millor prevenció de moltes malalties.