La Fe

Retirar l’amiant estructural de l’antiga Fe costarà més de 3 milions d’euros. Així ho ha publicat la Conselleria de Sanitat en el DOGV.

El Diari Oficial de la Generalitat publicava avui aquesta dada de la conselleria que dirigeix Carmen Munt i que serà un dels passos previs a la construcció del Complex Sanitari Campanar-Ernest Lluch. La tramitació serà per procediment obert i preveu un termini d’execució i lliurament de sis mesos.

Les ofertes i sol·licituds de participació hauran de ser presentada abans del 28 d’abril en les dependències del registre general de la Conselleria de Sanitat.

Entre els requisits específics del contractista que assenyala el DOGV s’inclou la solvència econòmica i financera i tècnica i professional.

Aquesta actuació s’emmarca en el projecte que impulsa la Conselleria de Sanitat per a crear el Espai de Salut Campanar Ernest Lluch, en el qual es preveu invertir 146 milions d’euros.

El nou centre de salut i el centre d’especialitats d’alta resolució d’aquest espai podrien estar en marxa a la fi de 2019 i 2020, respectivament