turistas extranjeros

Previsió Dijous.

La jornada del dijous es presenta sense canvis. Predominaran els cels buidats, amb nuvolositat d’evolució diürna a l’interior de Castelló. Les temperatures mínimes pujaran lleugerament en la costa rondaran entre els 22 i 23º

Des de migdia els termòmetres tornaran a pujar. Malgrat que continuarà l’ambient sufocant i la calor les màximes baixaran entre dos i quatre graus.

Els termòmetres pujaran fins als 37º en zones de l’interior com Oriola i Elx i superaren els 32º a Castelló, València i Alacant.
Respecte al risc d’incendis forestals el 112 de la Generalitat Valenciana informa que demà descendisc el risc respecte a dies anteriors.

Previsió Cap de Setmana

De cara al cap de setmana no s’aprecia canvis en el temps.

Ens esperen uns dies totalment estiuencs. Cels buidats en tota la Comunitat . Respecte a les temperatures el divendres es mantindran sense canvis mentre que per al dissabte tornaran a pujar entre 2º i 4º .

Consells davant les altes temperaturas

Davant les elevades temperatures que ens esperen de cara al cap de setmana et recordem alguns consells pràctics que t’ajudaran a suportar millor la calor.

-Els millors aliments a consumir durant una ona de calor són aquells que aporten aigua al nostre organisme:fruites i hortalisses fresques .

-Per als grups més vulnerables majors i xicotets el més recomanable és quedar-te a casa durant els dies de major calor, i no eixir al carrer en els moments més calorosos del dia (de 12 a 16 hores).