balcones mascletà

La Mascletà reuneix cada dia prop de les 2 de la vesprada a desenes de milers de persones en la Plaça de l’Ajuntament de València. Turistes, locals, curiosos… ningú es vol perdre aquest esdeveniment que eleva els decibels de la nostra ciutat abans d’hora de menjar.

L’habitual és gaudir-la a peu de carrer amb la resta de la gent, però hi ha afortunats que gaudeixen de l’oportunitat de veure-la des d’algun dels balcons que donen a la plaça.
Esta és un costum cada vegada més arrelada, i mostra d’això és l’èxit rotund que ha tingut el lloguer de balcons de cara a la celebració d’estes Falles. Molts dels propietaris han penjat el cartell de competisc, amb una oferta d’allò més variada i un rang de preus molt ampli.

El cost del lloguer de cada balcó depèn d’una sèrie de factors entre els quals es troben els serveis complementaris que es contracten, l’elevació del pis o la part de la plaça en la qual es trobe.

En este sentit, els balcons més pròxims al carrer de les Barques semblen la millor opció per als qui desitgen llogar un espai. Aquests compten multitud de balcons i espais comuns, on els assistents poden gaudir d’un servei de servei d’àpats i d’una llarga sèrie d’activitats paral·leles.

L’aforament màxim oscil·la entre les 15 i 25 persones, i és que cada usuari comparteix l’espai amb altres compradors. Bastant més costosa és la possibilitat de gaudir del balcó en privat, i és que el preu d’esta opció ronda els 2.000 euros de mitjana en la majoria dels casos. El cost es dispara durant els caps de setmana i en les dates clau de les festes, sobretot el dia de San José.

Balcons per a Falles, una de les principals empreses que ofereixen aquest servei, assegura que la demanda d’aquest tipus d’espai ha augmentat exponencialment durant els últims anys. No obstant això, apunta, els seus preus s’han mantingut estables malgrat popularitat del servei.

El Balcón de 7Televalencia repleto en la Primera Mascletà