L’Alquería del Basket serà seu de la Minicopa Endesa

Els dies 8 i 9 de desembre se celebrarà per tercera vegada la ronda preliminar de la Minicopa Endesa.

minicopa

Els dies 8 i 9 de desembre se celebrarà per tercera vegada la ronda preliminar de la Minicopa Endesa. L’Alqueria del Basket serà la seu de l’esdeveniment, albergant una infinitat d’activitats a més dels partits que es dividiran en quatre pistes de joc.

Avui, en la Sala d’Innovació de l’Alqueria s’ha presentat la Fase Prèvia del torneig. En l’acte van estar presents Víctor Luengo (Responsable de Màrqueting i Relacions externes del València Basket), Javier de la Xica (Director d’Àrea de Negoci i Màrqueting d’ACB), María Lacasa (Responsable d’Estratègia i Activació de la marca d’Endesa) i Guillem Vives (jugador de València Basket que va jugar la Minicopa Endesa).

Precisament el base català ha sigut el primer a valorar l’experiència que suposa jugar la Minicopa. “És un torneig que motiva molt. Una competició competitiva i exigent. Els que participen han de gaudir-ho i passar-ho molt bé perquè és una experiència única que després es recorda sempre. Estic orgullós de l’aposta per la pedrera que es fa” descrivia.

Javier de la Xica va desgranar l’esdeveniment explicant el sistema de competició amb tot luxe de detall i també els objectius. “La idea amb la qual vam crear aquesta competició prèvia és que puguen competir tots els equips infantils de la Lliga Endesa, creant una mica de justícia esportiva. Assegurem que competisquen tots i estiguen els millors. Tenen una experiència propera al bàsquet professional, gaudeixen, es diverteixen i competeixen coneixent una ciutat com València. Per a nosaltres és un luxe tenir una seu com aquesta. No existeix un lloc com a est” deia.

María Lacasa va exposar l’aposta que fa Endesa per aquesta competició. “Si ho he de definir amb una paraula és il·lusió. És el que veiem en els xavals més enllà de l’esforç i la superació. A més traspassa les pistes i arriba a les famílies. I és futur, Guillem Vives és el clar exemple. És la pedrera de molts dels jugadors que juguen en Lliga Endesa i havíem d’estar. Volem recolzar totes les categories. És fonamental i volem posar el nostre granit d’arena” explicava.

Víctor Luengo va parlar també de l’aposta que es fa des de l’Alqueria del Basket. “Açò és talent en estat pur, futurs estels de l’ACB. I el millor és tenir-ho tot concentrat, amb les possibilitats que dóna una seu com la nostra, que et permet seguir diversos partits alhora. És una alegria per a nosaltres. A més amb el programa d’activitats paral·leles que anem a tenir, volem fer de l’Alqueria en aquests dies, el centre d’atenció del bàsquet” explicava.

Múltiples possibilitats per a un esdeveniment vital en el desenvolupament dels futurs estels que exhibiran el seu talent, aquesta vegada, sobre parquet valencià. L’entrada, serà lliure fins a omplir aforament.