La llegenda del Ratolí Pérez està molt estesa. Els xiquets saben que quan els cauen les seues primeres dents, han de guardar-les perquè els empleats del rosegador més generós del món els intercanvie per regals. Però, On i com s’emmagatzemen els incisius de tots els xiquets del planeta? La resposta la trobem a València, concretament en l’Antic Magatzem de Dents, un dels llocs més màgics en el qual els somnis solen convertir-se en realitat.

Una vegada travesses la porta s’obri davant nosaltres un món d’il·lusió on pot ocórrer tot el que se’ns ocórrega. Les màquines, que compten amb diversos segles de funcionament, treballen quasi sense descans per a rebre tots els molars que arriben amb tren, des de tots els confins del món. Allí se seleccionen, es calibren i se separen en funció de la seua neteja i la seua puresa.

A partir d’ahí, els empleats del Ratolí Pérez que sol gestionar el perfecte funcionament des de la central que té a París, treballen sense descans perquè els més xicotets de la casa tinguen el seu esperat regal.

A l’Antic Magatzem de Dents arriben tones de dents diàriament. Els empleats del lloc incideixen que els xiquets han de raspallar-les tots els dies perquè els més bruts es converteixen en quitrà per a carreteres i els més nets…. És un misteri que solament es podrà descobrir en l’Antic Magatzem de Dents del Ratolí Pérez.