bellesa-del-foc-alacant

L’Auditori de la Diputació d’Alacant va acollir en la nit del 27 de maig l’acte de Proclamació de Sofía Escoda com Bellesa del Foc d’Alacant i les seues Dames d’Honor.

Belleses, Dames i Presidents de Fogueres i Barraques van acompanyar a les noves representants oficials de la Festa de Fogueres i van disfrutar d’un acte on la tradició i la música van ser protagonistes.

A més, moltes de les màximes representants de les festes de la província i de la Comunitat Valenciana també van voler acompanyar a la Bellesa del Foc d’Alacant i les seues Dames.

Després de l’acte protocol·lari, els foguerers es van traslladar al parc El Morant per a continuar amb la festa.

El dumentge l’Auditori se va vestir de gala esta vesprada per a acollir la proclamació de la Bellesa del Foc Infantil 2017, Martina Núñez Conca, i els seus Dames d’Honor.

Les xicotetes han estat acompanyades de les màximes representants infantils de les festes de la Comunitat Valenciana, així com per les Belleses Infantils, Dames i Presidents dels Fogueres.

Un emotiu acte d’imposició de bandes i insígnies que marca l’inici del seu regnat com principals càrrecs dels Fogueres de Sant Joan 2017.