Foro empleo

L’Ajuntament d’Alfafar des de la seua àrea de Comerç, Ocupació i Desenvolupament Local, ha programat el primer fòrum d’ocupació dirigida a totes les persones que es troben en cerca activa d’ocupació.

Aquest fòrum tindrà lloc divendres que ve 18 de maig, de 8:30 a 14:00 hores en l’hotel Albufera, situat en la plaça Alqueria de la Culla, número 1.

En aquesta primera trobada es portaran a acabe diferents accions dirigides a la millora de la empleabilitat de les i els assistents. Entre les activitats destaquen, d’una banda diverses conferències, de caràcter didàctic i motivacional, amb un total de 4 conferències durant el matí. L’objectiu és millorar les habilitats bàsiques per a la cerca d’ocupació, treballant les competències transversals, l’emprendiment com a eixida a la desocupació, l’actitud i motivació en aquesta etapa.

D’altra banda, hi haurà espais d’entrevistes d’ofertes de treball actives de les empreses que desitgen participar, de tal manera que les persones que participen en el fòrum podran inscriure’s a aquestes ofertes i en cas de complir amb els requisits, participar en el procés de selecció durant el propi esdeveniment.

I també podran trobar-se stands informatius, perquè empreses o entitats puguen comptar amb un espai per a informar de la seua activitat, a més d’arreplegar currículums dels assistents si així ho consideren.

Per a poder participar d’aquest fòrum, les persones interessades hauran d’inscriure’s en la pàgina www.aesocupacio.es, abans del 15 de maig.

El propi Ajuntament posarà a la disposició de la població un autobús gratuït per a poder assistir a aquest fòrum. Les places són limitades per a les 50 primeres inscripcions.