becas

L’Ajuntament d’Alfafar s’ha adherit un any més al Programa ‘La Dipu et Beca‘ de la Diputació de València, per a finançar conjuntament la concessió de 16 beques de formació a estudiants, perquè durant els mesos d’estiu puguen realitzar pràctiques formatives en diferents àrees de l’Ajuntament d’Alfafar com poden ser Cultura, Sanitat, Comunicació…etc.

Les beques estan dirigides a estudiants universitaris i universitàries i de formació professional, majors de 18 anys, i abastaran des de l’1 de juliol fins al 31 d’agost.

Per a ser beneficiari o beneficiària de les beques, les persones aspirants hauran de complir els requisits que s’especifiquen en la convocatòria de l’Ajuntament d’Alfafar. Les i els interessats poden rebre més informació en l¡’Espai Jove d’Alfafar i descarregar els impresos de sol·licitud i bases a través de la pàgina web municipal www.alfafar.es. Les sol·licituds i documentació poden presentar-se en el Servei d’Atenció Ciutadana fins al pròxim 6 de juny inclusivament.

Des de la regidoria de Joventut de l’Ajuntament d’Alfafar s’anima als i les joves del municipi a presentar la sol·licitud per a esta beca amb la qual posar en pràctica l’après durant els anys d’estudi i formació, així com adquirir experiència i formació professional.