Alfafar: el gran aparador per als llibreters valencians

Llega este fin de semana la séptima edición de la Feria del Libro y que ya se ha consolidado como un referente en el sector.

Alfafar celebra esde cap de setmana (fins al diumenge) la seua setena Fira del Llibre, que s’ha convertit en tot un referent comarcal i en un gran aparador per als llibreters valencians.

La inauguració de la Fira serà el 13 d’abril amb una conferencia-actuació del grup Seguretat Social i Paco Roca, Premi Nacional de Belles arts i guanyador d’un Goya.  Serà a les 19.30 hores en el Saló de Plens de l’Ajuntament.

Per a la regidora de Cultura, Fina Carreño, que va estar en el programa de 7 Televalencia ‘Vive las Fiestas’, es tracta d’un esdeveniment important en la qual se’ls vol donar, principalment, una gran visibilitat als autors locals, que comptaran amb tres mostradors, a més de les més de vint llibreries i editorials presents.

En aquesta setena edició, també es comptarà amb activitats lúdic-culturals per a tota la família, com contacontes, actuacions musicals o animació a la lectura.

Des del Consistori, es convida a les i els alfafarenses, i d’altres municipis, a participar de totes les activitats  que s’han preparat i a conèixer d’a prop l’àmplia oferta cultural que tindran a la seua disposició, durant tot el cap de setmana, en la Plaça de l’Ajuntament.

Mesos de grans cites

Durant l’entrevista, en la qual també va estar present el regidor de Sanitat, Eduardo Grau, es va anunciar la Fira de la Salut, que tindrà lloc este mateix mes i de la resta d’activitats programades per als pròxims.