Alfafar celebra la seua V edició de la Fira del Comerç i la Tapa 2018

Hostalers i comerciants es donaran cita en la Plaça de l’Ajuntament per a oferir les seues propostes gastronòmiques i serveis dels seus establiments.

Fira del Comerç

Hostaleros i comerciants es donen cita un any més en la Plaça de l’Ajuntament d’Alfafar per a oferir a tota la ciutadania les seues propostes gastronòmiques i els millors productes i serveis dels seus establiments. Amb aquesta nova edició, l’Ajuntament d’Alfafar, des de l’àrea de comerç, pretén impulsar un dels sectors més importants i atractius del municipi.

L’esdeveniment, que s’inaugurarà oficialment el dissabte, dia 16 de juny al matí per part de les autoritats, comptarà amb un simulador de bolcada, organitzat per l’Autoescola Waycar. Des del mateix divendres a la vesprada fins al diumenge, es podrà gaudir d’una àmplia varietat d’activitats per a tots els públics, en un entorn obert a l’oferta de productes i serveis locals.

Al costat de més de 40 stands i llocs comercials, aquesta cinquena edició també comptarà amb el tradicional concurs de tapes i el concurs organitzat per ACYPAL (Associació de Comerciants i Professionals d’Alfafar), que atorgarà el premi al millor disseny de **stand d’enguany. Tots dos premis s’atorgaran per votació popular de manera electrònica a través de la pàgina web del consistori i en urnes habilitades per a tal efecte en les taquilles de la Fira.

A més de poder trobar en els stands comercials i gastronòmics les millors ofertes i preus populars, durant els tres dies de durada de la V Fira del Comerç i la Tapa d’Alfafar, també es realitzaran nombroses activitats pensades per als més xicotets: inflables, jocs, pintacares, globoflexia i animacions. Com a novetat aquesta any, el divendres a la vesprada s’habilitarà una pantalla geganta per a veure el partit Espanya-Portugal del Mundial Rússia 2018. Les actuacions musicals i d’entreteniment també estaran presents en la fira durant la nit del dissabte.

El millor aparador per al sector comercial i hostaler del nostre municipi és sense cap dubte nostra Fira del Comerç i la Tapa 2018, que organitza l’Ajuntament d’Alfafar al costat de Acypal i l’Agència de Desenvolupament Local. Novament aquesta cita es posiciona com un referent autonòmic, carregada a més en aqueixa edició, de multitud de novetats i sorpreses. La millor opció per a gaudir d’un cap de setmana envoltat de productes de qualitat i bona gastronomia, i tot açò, sense eixir de l’Alfafar.