Aldaia

L’Ajuntament d’Aldaia ha tancat l’exercici de 2017 amb un resultat pressupostari de 6.312.814,76 euros, un superàvit que es desprèn de l’informe de la intervenció municipal i que l’equip de govern va donar a conèixer en l’últim ple del 29 de maig al costat de les principals dades econòmiques. Segons aquestes dades oficials, el Consistori ha complit amb els objectius econòmics marcats a les administracions locals per part del Ministeri d’Hisenda.

L’alcalde d’Aldaia, Guillermo Luján, va assenyalar «la bona gestió econòmica de l’ajuntament» que les dades oficials han evidenciat i el compliment del triple objectiu de «regla de despesa, límit de deute i estabilitat pressupostària». El consistori insisteix en la seua disposició d’abordar nous projectes que beneficien el veïnat sempre que les administracions locals no estiguen «coartades per les restriccions d’Hisenda». A part, Luján va assegurar que «seguirem treballant per a millorar la vida dels veïns i veïnes d’Aldaia, prioritzant la política social».

A més, unes altres de les matèries que l’equip de govern continuarà atorgant especial importància al costat de la política social en l’exercici actual són la cultura, educació i la millora de l’espai públic, parcs, jardins i carrers del municipi compatibilitzant-ho amb la bona gestió dels comptes econòmics.