Aldaia tanca l’any 2017 amb un superàvit de sis milions d’euros

L'alcalde, Guillermo Luján, ressalta que les dades evidencien "el compliment del triple objectiu de regla de despesa, límit de deute i estabilitat pressupostària".

Aldaia

L’Ajuntament d’Aldaia ha tancat l’exercici de 2017 amb un resultat pressupostari de 6.312.814,76 euros, un superàvit que es desprèn de l’informe de la intervenció municipal i que l’equip de govern va donar a conèixer en l’últim ple del 29 de maig al costat de les principals dades econòmiques. Segons aquestes dades oficials, el Consistori ha complit amb els objectius econòmics marcats a les administracions locals per part del Ministeri d’Hisenda.

L’alcalde d’Aldaia, Guillermo Luján, va assenyalar «la bona gestió econòmica de l’ajuntament» que les dades oficials han evidenciat i el compliment del triple objectiu de «regla de despesa, límit de deute i estabilitat pressupostària». El consistori insisteix en la seua disposició d’abordar nous projectes que beneficien el veïnat sempre que les administracions locals no estiguen «coartades per les restriccions d’Hisenda». A part, Luján va assegurar que «seguirem treballant per a millorar la vida dels veïns i veïnes d’Aldaia, prioritzant la política social».

A més, unes altres de les matèries que l’equip de govern continuarà atorgant especial importància al costat de la política social en l’exercici actual són la cultura, educació i la millora de l’espai públic, parcs, jardins i carrers del municipi compatibilitzant-ho amb la bona gestió dels comptes econòmics.