L’Ajuntament d’Aldaia ha convocat als col·lectius i entitats municipals, diumenge que ve 25 de novembre, per a l’elaboració d’un vídeo musical en format “LipDub”, que es durà a terme aqueix mateix dia als carrers de la localitat, i que comptarà com a fil conductor amb la cançó “Alegria” del grup valencià “El **Diluvi”. L’objectiu: visibilitzar la problemàtica de la violència a les dones i contribuir a detindre aquesta “xacra social”. Els detalls els compta el propi alcalde, Guillermo Luján, en el programa ‘Vive las Fiestas’, de 7 Televalencia.

Luján remarca que es tracta d’una iniciativa que pretén “mostrar que els veïns i veïnes d’Aldaia sempre s’han implicat d’una manera exemplar quan es tracta de defensar causes justes i solidàries”.

Aquesta iniciativa s’emmarca dins de la programació del projecte ‘Morat en Moviment’ que l’àrea d’Igualtat de l’Ajuntament d’Aldaia ha impulsat i que inclou en l’últim trimestre de l’any diverses activitats. En aquest **senitdo, Luján recorda que la lluita contra la violència de gènere no entén de dates, sinó que és un treball continu.

Al mateix temps, assenyala que amb la convocatòria d’aquest diumenge es vol dir “fort i alt” no a la violència de gènere, dins d’un context participatiu i festiu.