Aldaia destinarà 250.000 euros a la rehabilitació i millora de les pistes de tennis i frontó
Instal·lacions esportives del municipi que millorarà Aldaia.

Aldaia aposta per la millora de les instal·lacions esportives municipals i, en aquesta línia, l’Ajuntament està ultimant els plecs per a la licitació de les obres de rehabilitació integral de les dos pistes de tennis i els tres frontons del Poliesportiu municipal Jaume Ortí amb una inversió de 250.000 euros.

Segons indiquen fonts municipals, s’espera que els treballs donen inici pròximament i assenyalen que aquests no afectaran els accessos al recinte ni als residents de les vies públiques pròximes i s’efectuaran de la manera menys molesta possible.

Per part seua, des de l’Oficina Tècnica expliquen que les actuacions a realitzar en les pistes de tennis consistiran en la reparació del paviment, sanejat de clivelles, segellament i reparació de la base d’aquestes àrees multiesportives, reconstrucció de cèrcol perimetral deteriorat i substitució del clos en mal estat.

Pel que respecta als frontons, els treballs de reforma consistiran en el sanejat i reparació dels murs, la renovació i sanejat del paviment per a sumar adherència o el marcat de la pista amb aplicació de dues mans de línies de joc amb resina acrílica blanca, entre altres treballs.